Τρούλος - Σκιάθος

Η Σκιάθος είναι το πιο διάσημο και κοσμοπολίτικο νησί των Βορείων Σποράδων. Η φυσική της ομορφιά κι η εναλλαγή των τοπίων την κάνουν μοναδική.
Στη νότια, απάνεμη πλευρά του νησιού βρίσκεται η περιοχή του Τρούλου σε απόσταση 11 χλμ από το λιμάνι και 12 χλμ από το αεροδρόμιο Σκιάθου. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά τουριστικά καταλύματα, super markets, βενζινάδικο, εστιατόρια, ταβέρνες, bar, γήπεδο 5Χ5, ενοικιάσεις αυτοκινήτων.
Η παραλία του Τρούλου είναι από τις πλέον οργανωμένες παραλίες καθώς διαθέτει εστιατόρια, σνακ μπαρ, σχολή θαλασσίων σπορ, ναυαγοσώστη κλπ  και έχει τιμηθεί με τη *γαλάζια σημαία*.

Η πρόσβαση στη Villa Zaharo και Villa Lilian από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο γίνεται από τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο του νησιού με το δικό σας αυτοκίνητο ή ταξί ή το λεωφορείο το οποίο έχει τακτική συγκοινωνία κάθε 15΄ λεπτά και η στάση των λεωφορείων απέχει 150 μ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι περίπατοι που μπορείτε να κάνετε μέσα από καταπράσινες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν σε φυσικές καλλονές άγνωστες στους πολλούς.
Τέλος η νυχτερινή ζωή της πόλης θα σας απογειώσει με την ποικιλία, τη λάμψη και τη ζωντάνια της.Villa Zaharo Studios in Skiathos Island, Greece Tel: +3024270 49275, Fax : +30 24270 49597 Email:info@villazaharo.gr
2009 Villa Zaharo, Troulos - Skiathos Island Greece
MHTE:0726K031A0167800